Testimoniale


Am descoperit in Serban un profesionist autentic si un talent: ireprosabil pe parte tehnica, sensibil si personal pe parte artistica! Iarasi remarcabil este modul cum te intelegi si lucrezi cu Serban: o excelenta intelegere a nevoilor clientului si un produs final care pur si simplu nu necesita corectii, ba din contra, place si entuziasmeaza! Bravo, Multumim Serban!

Sorin Faur, HR Director, BDO Romania

 

“Ne-a facut placere sa lucram cu Serban. Este un adevarat profesionist care se diferentiaza rapid de restul freelancerilor  prin 3 calitati esentiale: promptitudine atat in ceea ce priveste insusirea cerintelor cat si in ceea ce priveste timpul de livrare al proiectului, flexibilitate si creativitate. Il recomandam cu caldura pentru orice proiect corporate din sfera video.”

Echipe de Relatii PubliceMedLife

 

“Serban este eficient, profesionist si rapid. Stie ce trebuie sa faca, fara prea multe indicatii, si o face bine! Serban este genul de om care face chiar mai mult decat i se spune si se ocupa si de cele mai mici detalii, chiar daca tu nu le-ai mentionat. Doar cu oameni ca el, poti sa reusesti intr-un business. Multumesc Serban!”

Ovidiu Matei, General Manager, loviv.ro

 

“Imi place sa intalnesc si sa ma inconjur de oameni cu adevarat pasionați de  ceea ce fac. Ce-l diferentiaza pe Serban de restul profesionistilor, este capacitatea lui remarcabila de a te asculta cu atentie, de a analiza, de a sintetiza si de a “traduce” apoi informatia in imagini, sunet si miscare. Am gasit in Serban un partener de lucru profesionist, de incredere , responsabil, dar si cu simtul umorului, entuziast si gata oricand de a oferi solutii inovative. Timpul “petrecut” impreuna la filmările pentru Bursa HR a fost si frumos si cu folos! Astept cu drag urmatoarea colaborare.”

Adriana Mihaela Popus, Cofondator, Bursa HR

 

“Sub calmul de suprafata al lui Serban se ascunde o fiinta cu o imaginatie dincolo de limite. Stie mai bine decat oricine cum sa integreze concepte grafice din zona corporate pentru a transmite cu o claritate de invidiat mesajul cerut in brief. Ni s-a intamplat sa avem material video limitat si chiar si in acele conditii Serban a reusit sa livreze montaje video de exceptie. Daca mai punem in balanta si abilitatea lui de a livra executii profesionale folosind bugete atent calculate, atunci vorbim deja de un partener de lunga durata, indispensabil oricarei companii care doreste sa fructifice orice oportunitate de publicitate folosind canalele video!”

Ovidiu Popescu, Brand Manager, Implantium & Medical Company

 

“Imi face placere sa lucrez cu Serban, deoarece stiu ca pot conta pe el, este proactiv si dedicat de fiecare data. Clipurile realizate impreuna sunt creative si transpun foarte bine ideile pe care dorim sa le transmitem. Este un partener de incredere si il recomand cu drag.”

Annamária Biró, Brand Manager, Zoniz

 

“Din punctul meu de vedere a colabora cu Serban inseamna profesionalism, promptitudine, stil si calitate. Serviciile sunt la standarde foarte inalte si ar trebui sa reprezinte un etalon pentru toti ceilalti din domeniu.”

Eren Koc, Executive Director, Romtera Product

 

“Profesionist. Am avut rezultate de exceptie pe productie video si prezentari grafice. Cunostintele de marketing si experienta in segmentul corporate video il fac partenerul potrivit pentru dezvoltarea de mesaje de comunicare complexe.”

Razvan Costache, General Manager, Industrial  Cooling  Systems

 

“Il consider pe Serban parte din echipa Tooliers. Ori de cate ori avem nevoie de servicii video stiu ca pot conta pe el.Ce imi place cel mai mult la Serban este ca el vine cu propuneri si solutii. Serban gandeste ce e mai bine pentru compania noastra, ceea ce imi economiseste mie timp.”

Ozana Giusca, CEO & Owner, Tooliers

 

“Ce apreciez cel mai mult la Serban este dorinta lui de a oferi cat mai mult, fiind intotdeauna proactiv, creativ si dedicat. Il recomand cu placere tuturor celor ce doresc sa dezvolte cu succes o strategie de comunicare video.”

Andreea Moisa, General Manager, Beans United

 

“Cautam de ceva timp solutia optima pentru diverse proiecte video si foto, cand un partener ne-a recomandat colaborarea cu Serban. De atunci am finalizat impreuna mai multe proiecte, iar Serban a devenit, prin profesionalism si pasiune, unul dintre furnizorii nostrii cei mai de incredere. Multumim. “

Ionut Zeche, Partner, Mirus Group